Nestleder

Finn Arne Eriksrud

Finn Arne er en politisk slugger med lang erfaring både fra kommune-, fylkes og rikspolitikken. Han har fulgt sentrumsplanen gjennom mange år og følger byutviklingen nøye.

Finn Arne Eriksrud

Bli bedre kjent med Finn Arne Eriksrud:

Politisk erfaring

Finn Arne var medlem av Hamar kommunestyre i perioden 2015 - 2019 og har møtt jevnlig inneværende periode som varamedlem.  Han var medlem av Hedmark Fylkesting i årene 1975 - 1991.  Her ledet han miljø- og næringskomiteen i to perioder og samferdselsutvalget  i en periode. 

Finn Arne har fire års erfaring fra rikspolitikken.  Politisk rådgiver ved statsministerens kontor 1980 - 1981.  Politisk rådgiver for landbruksminister Gunhild Øyangen fra 1991 til 1994, hvor han deltok blant annet under EU-forhandlingene.

Arbeids- og livserfaring

Finn Arne vokste opp på Stavsjø, det var hans jobb som journalist som førte han til Hamar Arbeiderblad og Hamar, hvor han siden har bodd.  Han er nå pensjonist og lever, i følge han selv, et enkelt liv uten hytte, båt eller motorsykkel.

Han har et stort engasjement innen flere felt.  Foruten politikken er han leder i Presseveteranene i Innlandet, han er et aktivt medlem i Norske Akevitters Venner (NAV) og tapper jevnlig aquevit på Atlungstad.

Tilfeldigheter førte til at han for noen år siden var tilskuer på VM i saueklipping i Frankrike. Ved samme anledning ble han innbudt til en lunsj på slottet til Cognac produsenten Braastad. Denne lunsjen førte til at han i ettertid kun kjøper Braastad.   

Finn Arne gleder seg over lokale idrettsprestasjoner og ikke minst dager der HamKam vinner - klubben i hans hjerte. 

Finn Arne var i mange år med i en hyggelig gjeng på laksefiske.   Dessverre fikk han aldri så mye som ett bett - det eneste han fikk på kroken var ei død sjøstjerne.